• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Palletkussens

Palletkussens

Palletkussens om lekker op te loungen vind je bij 2L Home. Bekijk hieronder ons assortiment.

Met onze palletkussens kun je lekker loungen op je zelfgemaakte loungeset van pallets. De kussens hebben de perfecte afmeting voor pallets. Een Nederlandse Europallet heeft een formaat van 120cm lang en 80cm breed. De maten van de palletkussens zijn precies hierop afgestemd. Met een rugkussen erbij heb je precies de goede afmeting voor jouw pallets.

Palletkussens voor op je nieuwe loungeset

Een palletbank is een leuke DIY-optie om zelf een loungeset te maken. Zo'n zelfgemaakte loungeset wordt steeds populairder in Nederland. Voor een schrijntje van het bedrag van bijvoorbeeld een wicker tuinset, maak je er zelf een. Pallets kun je o.a. online kopen of bij de bouwmarkt. Deze kosten doorgaans zo'n €10 per stuk. Met twee pallets voor het zitgedeelte, en een pallet voor de rug, heb je voor €30 een deel van de bank. Naturel hout is al hartstikke mooi, maar je kunt de pallets ook een kleur naar keuze geven. Zo kun je een unieke draai geven aan je loungeset.

Palletkussens in verschillende kleuren, stoffen en maten

Bij 2L Home vind je palletkussens is verschillende kleuren, stoffen en maten, hiermee kun je je set naar eigen smaak helemaal uniek maken. Bij het kopen van de palletkussens houd je rekening met kleuren, merken en stoffen. We zullen je hieronder uitleggen wat de verschillen zijn, zo kun je beter een keuze maken wat voor jouw situatie het meest geschikt is.

Sfeerimpressie palletkussens

Verschillende kleuren palletkussens

Palletkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en stijlen. Zo kun je eenvoudig zoeken naar jouw droom kussen. Bij 2L Home vind je een brede collectie loungekussens. We hebben palletkussens in verschillende kleuren, maten en stijlen.

Vooral beige en grijze palletkussens zijn erg populair, deze geven een rustige uitstraling aan jouw zithoek. De loungekussens kunnen helemaal egaal zijn, dan hebben ze één kleur. In andere gevallen zit er een patroon op de kussens, dit kunnen bijvoorbeeld strepen zijn.

De verschillende maten

Euro pallets hebben altijd dezelfde afmetingen, de pallets zijn 120 cm lang en 80 cm breed. De palletkussens zijn precies op deze maten afgestemd. Zitkussens hebben in veel gevallen identieke maten, zodat deze precies op het pallet passen. Het rugkussen plaats je dan op het zitkussen. 

De rugkussens kunnen verschillende maten hebben. In sommige gevallen zijn deze kussens ook 120cm lang, de hoogte is dan 40cm. In andere gevallen is het kussen door de helft gedeeld van de totale lengte. Dan zijn de kussens 60cm lang. In gebruik doen ze niet veel voor elkaar onder. Het is een kwestie van persoonlijke smaak wat je beter vindt staan.

Welke stoffen zijn er verkrijgbaar?

In onze winkel zijn er palletkussens in twee verschillende stoffen verkrijgbaar; katoen en polyester. Beide stoffen hebben unieke eigenschappen, deze eigenschappen kunnen bijdragen aan je keuze. Katoenen loungekussens "ademen", deze zijn vooral in de zomer lekker luchtig. De warmte gaat minder in het kussen zitten en hierdoor voelt het kussen koeler aan. Polyester loungekussens kun je daarentegen makkelijker schoonmaken. In enkele kussens zit ook een ritssluiting, handig als je de hoes een keertje wilt wassen. Het wordt wel aangeraden om dit op een lage temperatuur te doen.

Lees meer
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 31-48 van 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 31-48 van 86