• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

Als je iets online bestelt wil je je bestelling zo snel mogelijk bezorgd krijgen. Daarom doen wij onze uiterste best om alle bestellingen snel en in perfecte staat te leveren.

Vóór 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden !

Vrijwel alle  artikelen in ons assortiment hebben wij zelf op voorraad en daarom kunnen we een snelle levering garanderen. Wanneer je vóór 15:00 uur bestelt, heb je het de volgende werkdag op een gewenste locatie (m.u.v. feestdagen). Helaas kunnen we van tevoren niet zeggen welk dagdeel uw bestelling zal worden bezorgd.

Verzendkosten

Als je een bestelling van €49,95 of meer doet, wordt de bestelling gratis verzonden. Onder dit bedrag brengen wij €4,95 verzendkosten in rekening.

Voor zendingen naar België worden dezelfde bedragen gehanteerd.

Volg je zending

Zendingen kunnen gevolgd worden met de DHL Track & Trace code. U ziet welke stappen het pakketje in het verzendtraject aflegt. De Track & Trace kan je inzien op de website van DHL, of volg de link: https://www.dhlecommerce.nl/nl/consument/volg-je-pakket

Onze tip: download de app van DHL om je pakket in real time te kunnen volgen en eventueel de leverdatum of het adres online aan te passen. Wel zo makkelijk !

Het Track & Trace nummer ontvangt u in een email zodra de bestelling is verzonden, de code wordt actief nadat DHL het pakket ''op de band'' heeft gescand.