• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

XXL Hondenkussens voor de grote viervoeters

XXL Hondenkussens voor de grote viervoeters

XXL Hondenkussens voor de grote viervoeters

Een extra groot hondenkussen kopen? Dan ben je bij Hondenkussens.nl op het juiste adres. Wij hebben de beste kwaliteit hondenkussens van Lex en Max en 2L Home. Keuzes uit het ruime assortiment van méér dan 380 hondenkussens en kussenhoezen. Dus een groot hondenkussen vind je bij Hondenkussens.nl!

Kussens voor grote honden

Hondenkussens.nl heeft kussens voor je grote hond. Want ook grote honden verdienen een eigen plek met comfort waar ze tot rust kunnen komen. Lex & Max is de maker van hondenkussens die ook zeer geschikt zijn voor grote viervoeters. En Lex & Max garandeert kwaliteit. Zo hebben de hondenkussens en de hoezen een lange levensduur en is de hoes gemaakt van 100% katoen. Het belangrijkste bij kussens voor grote honden zijn natuurlijk de afmetingen. De kleine rakkers kunnen genieten van hondenkussens vanaf 60x45cm en de allergrootste viervoeters hebben een keuze tot en met de afmetingen 120x80cm. Uitstekende hondenkussens voor ultiem slaapcomfort!

XXL Hondenkussens 1

Groot hondenkussen voor onze viervoeters

Voor de allergrootste viervoeters onder ons hebben we bij hondenkussens.nl dus XXL hondenkussens. De XXL hondenkussens zijn kussens groter dan 100cm. Deze kussens zorgen er voor dat je hond de ruimte heeft om te slapen maar ook lekker op zijn botje kan kauwen zonder dat dit botje er steeds afvalt. Hierdoor zijn de Grote honden kussens geschikt voor de grootste hondenrassen als St. Bernhard, Dog, Bull Mastif of Ierse Wolfshonden. XXL Hondenkussens zijn dan ook de ideale keuze voor een comfortabele ligplaats voor je hond. Voor in huis, in de tuin, onderweg of in de bench.

XXL Hondenkussens 2

Grote honden en gewrichten

Als jouw hond al regelmatig last heeft van zijn of haar gewrichten, of al op leeftijd is, kan een orthopedisch hondenkussen een goede oplossing zijn. Door de vulling met stevig traag schuim zijn de kussens extra goed voor de gezondheid van je hond en helpen ze rug- en gewrichtsklachten te verminderen. In de hondenkussens wordt namelijk vaak vulling van imitatieschapenvacht gebruikt. Dit is superzacht en ligt dus zeer comfortabel voor je hond. Maar beter nog, dit biedt een isolatielaag aan de onderzijde van het hondenkussen. Dit houdt optrekkende kou tegen en beschermt de gewrichten van je maatje.