• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Wasvoorschrift Lex en Max Hondenkussens

Wasvoorschrift Lex en Max Hondenkussens

Wasvoorschrift Lex en Max Hondenkussens

Koop je een hondenkussens van Lex en Max dan weet je dat je gaat voor kwaliteit. De hondenkussens van Lex en Max zijn stijlvol en zorgen voor een moderne uitstraling in jouw huis. De hondenkussens bestaat uit twee delen een kussen hoes en de kussen met acryl vulling. Het gemak hiervan is dat je zowel de hoes als de kussen kan vervangen wanneer dat nodig is. Een ander gemak is dat je de losse kussen hoes gemakkelijk in de wasmachine kan gooien.

Wasvoorschrift van de Hondenkussen Hoes.

Allereerst haal je de hoes van het kussen. Het kussen met acrylvulling dien je met de hand te wassen. De losse kussen hoes is gemaakt van 100% Katoen. Dit natuurlijke materiaal is zeer sterk en slijtvast. Het nadeel van katoen is dat het kan krimpen bij hoge temperaturen. Daarom wordt er geadviseerd om de kussen hoes niet boven de 30 graden te wassen. Alle hoezen van Lex en Max mogen overigens gewoon in de wasmachine.

Het drogen van de Hondenkussen Hoes.

Om te genieten van de maximale levensduur van het hondenkussen wordt het drogen van de hoes in de droger sterk afgeraden. De kussen hoes slijt hierdoor vele malen sneller. Hang de kussen hoes en de kussen met acrylvulling gewoon uit om te drogen. Hiermee bereikt u de maximale levensduur van het hondenkussen en kan uw hond extra lang genieten van een schoon en fris hondenkussen van Lex en Max.