• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Top 5 Velvet Hondenkussens

Top 5 Velvet Hondenkussens

Top 5 Velvet Hondenkussens

Op zoek naar een heerlijk zacht bed voor jouw viervoeter? Misschien zijn onze Velvet hondenkussens wel iets voor jou! De Velvet hondenkussens zijn “fluweelzacht” en heerlijk warm, perfect dus voor jouw hond.

De Velvet hondenkussens hebben een luxueuze uitstraling en staan ook nog eens stijlvol bij uw interieur. Hieronder vind je onze vijf favoriete Velvet hondenkussens:

1. Lex & Max Hondenkussen Royal Velvet Honing Geel

Op zoek naar een elegant kussen in een opvallende kleur? Kijk dan eens naar het Lex & Max Hondenkussen in Royal Velvet Honing Geel. Het hondenkussen is stijlvol en heeft een warme kleur, hierdoor breng je je ruimte tot leven! De buitenhoes van dit kussen is gemaakt van 100% polyester en kan gewassen worden op 30°C.

2. Lex & Max Hondenkussen Royal Velvet Licht Grijs

Hou je niet van opvallend, maar wil je wel een elegant kussen voor jouw hond? Kies dan voor het Lex & Max Hondenkussen in Royal Velvet Licht Grijs. Een fluweelzacht kussen voor je viervoeter die je rechtstreeks op de vloer kunt plaatsen. De buitenhoes van dit kussen is gemaakt van 100% polyester en kan gewassen worden op 30°C.

3. 2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Oud Roze

Het 2L Home & Garden Hondenkussen in Velvet Oud Roze past perfect bij een klassieke woonstijl. Verwen jouw viervoeter met een heerlijk warm kussen in een oud roze kleur. Het hondenbed is Hygiëne++ en waterafstotend, hierdoor gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kan de hoes gewassen worden in de wasmachine.

4. Madison Pets Hondenkussen Velvet Groen

Het Madison Pets Hondenkussen Velvet Groen is een comfortabele slaapplek voor je hond. Het ontwerp is minimalistisch en daarnaast is groen dé interieurtrend van 2020, hiermee creëer je gemakkelijk een ontspannen sfeer in jouw woning. Het hondenkussen is waterdicht en heeft een afritsbare hoes. De hoes kan gewassen worden op 30°C.

5. Madison Pets Hondenkussen Velvet Taupe

Net als het Velvet Groene kussen is het Madison Pets Hondenkussen in Velvet Taupe een comfortabele slaapplek voor jouw hond. Taupe is een neutrale kleur en makkelijk te combineren met andere kleuren. Wil je rust in jouw woning creëren, dan kun je het best gaan voor dit hondenkussen in taupe. Het hondenkussen is waterdicht en heeft een afritsbare hoes. De hoes kan gewassen worden op 30°C.

Meer hondenkussens bekijken? Klik hier.