• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Smakelijk kerstdiner met een rookoven

Smakelijk kerstdiner met een rookoven

Smakelijk kerstdiner met een rookoven

De feestdagen komen er weer aan, dit jaar net even iets anders dan anders. We blijven meer thuis en gaan niet uit eten met kerst, hierdoor lijkt het soms lastig om kerst toch een feest te maken. Met een Rookoven van 2L Home and Garden heb je de mogelijkheid om thuis eindeloos unieke gerechten te maken!

Welk gerecht kies je tijdens een knus kerstdiner met je familie? Maak jezelf bekend met de eeuwen oude techniek van het roken van eten. Heerlijk eten bereiden op een nieuwe, maar ook leuke manier. De Rookoven is perfect voor het roken van vis en vlees, maar ook uiterst geschikt als oven voor bijvoorbeeld aardappelen of tofu. Verfijn je kerstdiner en ontdek nieuwe smaken. Gerechten worden langzaam gegaard, wat een heerlijk mals resultaat tot gevolg heeft.

Gemakkelijke rookoven

De rookoven is eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Via de kijkruit en thermometer kun je het proces van het roken goed bij houden. De thermometer geeft precies aan welke temperatuur ideaal is voor verschillende soorten vlees. 

Bekijk alle rookovens hieronder:

Rookoven XL – Zink

De Rookoven XL – Zink is een geweldig staaltje werk, bestaande uit 3 verdiepingen. De Rook kast is gemaakt van verzinkt staal. De afmetingen van de rookoven zijn 80cm x 39cm x 27,5cm.

Bekijk hem hier.

Rookoven XL - RVS

De Rookoven XL - RVS heeft 3 verdiepingen van 2L Home and Garden en is gemaakt van roestvrij staal. De afmetingen van de rook kast zijn 80cm x 39cm x 27,5cm.

Bekijk hem hier.

Rookoven XXL

Ben je op zoek naar een extra grote rookoven? Dan is de Rookoven XXL perfect voor jou. De rook kast heeft 8 verdiepingen en is gemaakt van verzinkt staal. De afmetingen van de rookoven zijn 110cm x 48cm x 28cm, hierdoor is hij ook lang genoeg voor het roken van paling.

Bekijk hem hier.

BBQ/Smoker

Deze leuke kleine rookoven is ook geschikt als barbecue. De rookton is gemaakt van gelakt staal, met afmetingen van 80cm x 40cm x 40cm.

Bekijk hem hier.

Alle rookovens worden geleverd met een breed scala aan accessoires, denk aan rekken, roosters, spiesen en plateaus!