• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Meer kleur in je leven met een pastelkleurig hondenkussen!

Meer kleur in je leven met een pastelkleurig hondenkussen!

Meer kleur in je leven met een pastelkleurig hondenkussen!

Is jouw hond toe aan een nieuw kussen en wil je wat meer kleur in je woning? Wat dacht je van een pastelkleurig hondenkussen! Pastelkleuren creëren een ontspannen sfeer in huis. Voeg verschillende pasteltinten samen of combineer het met grijs, voor een frisse look. In onze winkel hebben we een breed scala aan hondenkussens die goed bij deze kleurrijke trend passen.

Kleurrijke hondenkussens van Lex & Max

Lex en Max is het toonaangevende merk voor hondenkussens. In het assortiment vind je een rijke keuze aan pastelkleurige kussens. De hondenbedden van Lex & Max vind je in alle kleuren van de regenboog, hierdoor kun je eindeloos combineren zodat je altijd de juiste kleur vindt die past bij jouw woning.

We hebben een lijstje gemaakt met onze favoriete pastelkleurige hondenkussens, deze vind je hieronder:

Lex & Max Hondenkussen Tivoli Lila

Lila is fantastisch te combineren met aardetinten of juist met grijstinten. Heb je een beigekleurige bank? Kies dan voor een lila hondenkussen. Het hondenkussen in Tivoli Lila van Lex & Max is gemaakt van 100% katoen. Het kussen is effen, hierdoor maakt het niet uit hoe je hem plaatst.

Lex & Max Hondenkussen Emma Roze

Dit prachtige velours hondenkussens geeft jouw interieur een luxueuze uitstraling. Roze kan stoer zijn maar ook sierlijk. Zo kun je het kussen bijvoorbeeld mooi combineren met gele, grijze of zwarte tinten.

Lex & Max Hondenkussen Tivoli Pastel Blauw

Een pastel blauw kussen past perfect bij een klassieke woonstijl. Combineer dit hondenkussen met wit voor een Scandinavisch interieur, of ga voor een industriële look met stoere zwarte meubels. De hoes van dit kussen kun je verwijderen en hierdoor makkelijk te wassen.

Lex & Max Hondenkussen Tivoli Mint

Op zoek naar rust in je interieur? Kies dan voor een mintgroen hondenkussen. Deze kleur heeft namelijk een kalmerende werking. Geef je woning een naturel look door het kussen te combineren met hout of ga voor een stoere look in combinatie met zwart. Het hondenbed heeft geen specifieke boven- of onderkant en kan dus aan beide zijden gebruikt worden.