• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Even opwarmen met een vuurschaal

Even opwarmen met een vuurschaal

Even opwarmen met een vuurschaal

Het wordt weer kouder, maar hoe zorg je dat je toch warmte behoud in je tuin? Een vuurschaal biedt de mogelijkheid om een heerlijk groot vuur te stoken, hierdoor breng je warmte en sfeer in je tuin. Ideaal dus als je ook in het najaar in de tuin wilt zitten!

Gezellig in de tuin

Heb je een (tuin)feestje of wil je gezellig marshmallows roosteren met de kinderen? Dan is een vuurschaal iets voor jou! Niet alleen in het najaar is een vuurschaal heerlijk in uw tuin, maar ook in het voorjaar en de zomer. Steek de schaal aan en geniet de hele avond van een knisperend vuurtje.

Nieuwe collectie vuurschalen

Ook tijdens afnemende temperaturen, zorgt de vuurschaal voor heerlijke warmte. De vuurschalen van 2L Home and Garden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Een vuurschaal staat vaak op poten of een metalen ring. Ga je voor strak of juist en wat authentieker ontwerp? Heb je een kleine of een grote tuin? Onze vuurschalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 60 tot 90 cm. De keuze is dus reuze, maar uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.  

De vuurschalen zijn verkrijgbaar in een zwarte of roestbruine variant. De zwarte variant is afgewerkt met een hittebestendige lak. Wil je een vuurschaal met een robuustere uitstraling? Ga dan voor een roestbruine schaal. Deze ondergaan een behandeling waardoor ze roestig worden. Van een vuurschaal kun je jarenlang plezier hebben!

Een vuurschaal cadeau of in een kerstpakket

Gun jij je collega’s een gezellig en warm najaar? Of is jouw vader binnenkort jarig? De vuurschalen zijn niet alleen leuk voor in je eigen tuin, maar ook perfect voor in een kerstpakket of als cadeau. Onze vuurschaal van 60 cm is een mooi compact formaat, deze past dus in de meeste tuinen en is gemakkelijk op te bergen.

Doe meer inspiratie op via onze website www.2lhome.nl en bekijk hier het gehele assortiment aan vuurschalen.