• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Een toefje kleur met de tafelkleden en gordijnen van Today

Een toefje kleur met de tafelkleden en gordijnen van Today

Een toefje kleur met de tafelkleden en gordijnen van Today

Een nieuw seizoen is aangebroken, de herfst! De interieurtrend van dit najaar is “Natural with a touch of color”. Bruintinten overheersen, maar het is nooit verkeerd om een toefje kleur toe te voegen in huis. Een gekleurd tafelkleed of gordijn kan een mooie aanvulling en pronkstuk zijn in jouw interieur!

Tafelkleden Today

Tafelkleden zijn een onmisbaar accessoire geworden: ze bieden bescherming voor de tafel en zorgen voor veel sfeer in huis. Daarnaast kun je met een gekleurd tafelkleed de kleuren in je huis uitlichten. Today heeft veel verschillende kleuren tafelkleden en hieronder vind je de drie mooiste, passend bij de najaarstrend van 2020!

Tafelkleed Emeraude (Amsterdams groen)

Heb jij veel planten in huis? Dan is het tafelkleed in de kleur Amsterdams groen misschien wel iets voor jou. Door de donkergroene kleur van het tafelkleed worden de tinten van jouw planten uitgelicht, daarnaast heeft het kleed een luxueuze uitstraling en geeft hij de finishing touch aan jouw interieur. Dit tafellaken mag tijdens een etentje met vrienden of familie zeker niet ontbreken.

Tafelkleed Poudre de Lila (Oud Roze)

Als je houdt van subtiele tinten, past het tafelkleed in Oud Roze goed bij jou. Het tafelkleed heeft een zachtroze kleur, niet te opvallend maar wel sfeervol! Deze kleur valt goed te combineren met andere kleuren of juist met zwart of grijs. Een chic diner maak je af met dit mooie tafelkleed!

Tafelkleed Oranje

Als je aan de herfst denkt, denk je aan oranje: bladeren in de bomen, pompoenen en paddenstoelen. Wil jij graag een mooie herfstkleur toevoegen in jouw interieur, ga dan voor een oranje tafelkleed! Dit tafelkleed zorgt voor warmte in jouw huis.

Gordijnen Today

Creëer een warm huis met een stel mooie gordijnen. Gordijnen kunnen een pronkstuk zijn in je inrichting. Met de gordijnen van Today kun je gekleurde accenten aanbrengen in jouw interieur. Hieronder vind je onze favoriete gekleurde gordijnen:

Kant en Klaar Gordijn Koraal Roze

Als je op zoek bent naar een rustgevende kleur in jouw huis, kun je het best gaan voor een koraal roze tint! Het Koraal Roze gordijn is mooi te combineren met beige tinten en zorgt voor een frisse look.

Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Amsterdams Groen

Net als het tafelkleed, is ook het gordijn in Amsterdams Groen een goede combinatie met jouw plantenjungle! Een rustige kleur voor het oog, die veel sfeer in het huis brengt.  

Kant en Klaar Gordijn Verduisterend Blauw

Ben je op zoek naar een frisse kleur gordijnen, die toch een luxueuze uitstraling hebben? Ga dan voor het verduisterende gordijn in de kleur blauw. Dit elegante gordijn kan de vrolijke noot in jouw huis worden!