• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

De redenen om een Bico hondenbed te kopen

De redenen om een Bico hondenbed te kopen

De redenen om een Bico hondenbed te kopen

Jij als dierenliefhebber vindt het waarschijnlijk fijn om je hond een plekje in het huis te geven waar het beestje zich fijn voelt. Je huisdier is immers een volwaardig familielid.

Met een Bico hondenbed vervul je één van de basis behoefte van jouw hond: een plek waar jouw hond comfortabel kan liggen. Hieronder vind je 5 redenen om een Bico hondenbed aan te schaffen voor jouw viervoeter!

Een warm plekje

Met een hondenbed geef je je huisdier de mogelijkheid om op een eigen vaste plek te luieren en om ’s nachts in te slapen. Het is een plek die de hond volledig voor zichzelf heeft.

De comfortabele vulling van het hondenkussen bestaat uit polyester vlokken, dit zijn deeltjes schuimrubber. De inhoud van het kussen zorgt, in tegenstelling tot de vloer, voor een warme comfortabele plekwaar je hond heerlijk kan vertoeven. Zeker tijdens de winter is een hondenkussen dan ook een mooie aanvulling. Daarnaast ondersteunt het kussen de gewrichten en voorkomt eelt.

De juiste maat

Wanneer je een hondenmand aanschaft moet je er op letten dat deze niet te groot is. Het hondenbed zorgt namelijk ook voor bescherming en dat de hond geborgen kan liggen. Wanneer de mand te groot is, valt de bescherming van de hond weg. De Bico hondenbedden hebben de volgende maten: 120x85cm, 105x75cm of 85x63cm.

Hier lees je meer over de juiste maat voor jouw viervoeter

Passend bij jouw interieur

Een hondenbed zorgt voor verandering in het interieur. Je wilt natuurlijk dat het kussen een mooie uitstraling heeft en dat je blij bent met het design. Het bed voldoet hier aan door de verschillende kleuren, de twee keuzes uit stof en een mooie vormgeving.

Licht van gewicht

Het bed is licht van gewicht. Het handige hieraan is dat je een hondenkussen ook mee kunt nemen op reis. Zo zorg je ervoor dat de hond zich prettig voelt en op een veilige plek kan slapen. Hierdoor kan de hond goed tot rust komen en voorkom je dat ze zich angstig kunnen voelen.

Luxe uitstraling

De luxe hoes van dit hondenbed heeft veel voordelen. De hoes heeft een mooie velvet stof gemaakt van een hoog kwaliteit polyester, hierdoor is de overtrek extra sterk en geschikt voor intensief gebruik. Het vuil en vocht trekt minder in de stof. Ook heeft de mand een losse bekleding, de hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Het hondenbed is te krijgen in de volgende kleuren: Lichtgrijs, Oud Roze en Antraciet.

Welk hondenbed kies jij voor je viervoeter?