• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

De mooiste kerstkussens voor jouw hond!

De mooiste kerstkussens voor jouw hond!

De mooiste kerstkussens voor jouw hond!

Heb jij je interieur al klaar gemaakt voor de kerst? De kerstboom staat, de kransen hangen, maar er mist nog één ding… De perfecte kerstmand voor jouw viervoeter. Iedereen wordt verwend en ook je hond verdient een cadeau voor kerst. Het is natuurlijk leuk om hondenkussen in een bijpassende kerstkleur te nemen, zoals rood of groen.

Bij 2L Home and Garden ben je aan het juiste adres voor de mooiste kerst hondenkussens. Je vindt onze 5 favorieten hieronder:

Lex & Max Hondenkussen Tivoli Rood

Less is more! Het Tivoli hondenkussen is een comfortabel kussen voor jouw viervoeter. Het hondenbed is volledig effen, hierdoor aan beide zijden te gebruiken. Dit rode kussen past in elk kerst interieur.

Lex & Max Hondenkussen Prof Bordeaux Rood - Boxbed

Een stoer en stevig hondenkussen zonder poespas. Bordeaux rood geeft een chique uitstraling tussen jouw kerst interieur. Een boxbed heeft het model van een matras en geeft optimaal comfort voor iedere hond.

Lex & Max Hondenkussen Unclassified Groen

Het hondenkussens Unclassified Groen heeft een mooie mos groene kleur, perfect voor naast de kerstboom. Daarnaast heeft het kussen een stoere opdruk en is geschikt voor verschillende hondenrassen.

Lex & Max Hondenkussen Happy Feet Rood

Deze heerlijke slaapplaats voor je hond heeft 5 geborduurde hondenpootjes. Dit prachtige rode kussen is het perfecte bed voor jouw viervoeter tijdens de feestdagen!

Lex & Max Hondenkussen Keep Calm Donkergroen

Dit groene kussen is de ultieme troon voor jouw hond. Het hondenkussen is stevig en verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Het kussens is een blikvanger en zul je je kerst interieur zeker verrijken!

Kerst hondenkussens voor groot en klein                                                             

De hondenkussens van Lex & Max zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Voor de kleine viervoeters zijn er hondenkussens die beginnen bij 60 x 45 cm en zelfs voor de extra grote honden zijn er kussens verkrijgbaar.

Het is handig om er rekening mee te houden hoe jouw hond ligt. Ligt jouw hond graag opgerold, dan heb je een minder groot kussen nodig dan wanneer jouw hond het liefst zo lang mogelijk uitgestrekt ligt.

Zit het perfecte kerstcadeau voor jouw hond er niet tussen, kijk dan eens bij de rest van onze hondenkussens.