• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

De leukste schoencadeautjes voor volwassenen

De leukste schoencadeautjes voor volwassenen

De leukste schoencadeautjes voor volwassenen

Dit weekend komt de Sint weer aan in Nederland! Ook voor volwassenen is dit een leuke gelegenheid om hun schoen te zetten. 2L Home selecteerde de 6 leukste Sinterklaas schoencadeaus voor volwassenen. Zet je schoen dus alvast bij de openhaard want wie weet leest de goedheiligman deze blog en zit er binnenkort een cadeautje in jouw schoen.

1. BARcrafts Cocktailset - 5 delig

Wie is er nou niet gek op cocktails? Met deze set kan iedereen gemakkelijk de lekkerste cocktails maken. De 5 delige cocktailset wordt geleverd in een mooie verpakking en is daarom zeer geschikt om als cadeau te geven.

2. Lex & Max Hondenkussenhoes Emma Blauw - 60 x 45cm.

Deze (honden)kussenhoes is perfect voor elke katten of hondenliefhebber. De Emma Blauwe kussenhoes heeft een mooie velours stof, dit geeft een chique uitstraling en is lekker zacht, hierdoor slaapt hij extra comfortabel. De hoes is te krijgen in blauw, roze en groen.

3. 2L Home & Garden Vogelhuisje - Naturel / Groen

Dit is het perfecte schoencadeau voor iemand met een tuin! Dit naturel/groene vogelhuisje is niet alleen een leuke versiering maar biedt ook een thuis aan allerlei kleinere vogelsoorten (denk aan roodborstjes, musjes en koolmeesjes). 

4. 2L Tafel Rookoven Deluxe 43x27cm

Deze Tafel Rookoven Deluxe is ideaal voor mensen die geen ruimte hebben voor een grote rookoven. Klein en compact, hierdoor geschikt voor de camping of op tafel in de tuin. Het roken geeft vlees, vis of tofu een bijzondere, subtiele rooksmaak en zorgt voor conservering. 

5. Tafelkleed Foam Rond Donkergrijs

Dit ronde foam tafelkleed is ideaal voor buiten, maar kan uiteraard ook gewoon binnen worden gebruikt. De tafelkleden zijn gemaakt van zacht schuimvinyl, hierdoor zijn ze weersbestendig. Wie zijn tafel fleur jij op met dit mooie tafelkleed?

6. Rond Tafelkleed Oud Roze - 180cm

Tafellakens kunnen tijdens het eten of feestelijke gelegenheden uiteraard niet ontbreken. Dit ronde tafelkleed in oud roze brengt gezelligheid in ieder huis. Het tafelkleed heeft een zachtroze kleur, niet te opvallend maar wel heel sfeervol! 

Wie geef jij binnenkort zo’n leuk schoencadeau?