• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

De Beige Hondenkussens Toppers

De Beige Hondenkussens Toppers

De Beige Hondenkussens Toppers

De Beige Hondenkussens Toppers

Beige hondenkussens? spreekt dat jouw aan? zoek dan niet verder! Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte Beige kleurige hondenbed. Wij hebben een ruim assortiment aan Beige hondenkussens. Bekijk de verschillende modellen van het hondenkussens en natuurlijk onze toppers. Wellicht dat een van deze toppers bij jou past.

1.Lex & Max Hondenkussen Text Urban Beige

De Text Urban Beige Hondenkussen van Lex & Max. Dit kussen is voorzien van liefdevolle en warme teksten voor jouw hond. Het kussen is 100% gemaakt van katoen. De kwaliteit van katoen is een sterk materiaal die goed bestendig is tegen scherpe nagels. De hoes heeft een ritssluiting. Hierdoor kan de hoes verwijdert en gewassen worden. Het kan gewoon in de wasmachine.

2.Lex & Max Hondenkussen Royal Fur Beige

Houd jij van harige en zachte honden? Dan past de Lex & Max Hondenkussen Royal Fur Beige perfect bij jou! De Royal Fur hondenkussen heeft een zijdezachte hoes. Het kussen is volledig gemaakt van katoen. Het materiaal is dik genoeg voor scherpe honden nagels. De hoes is verwijder- en verwisselbaar. Deze kan je wassen in de wasmachine met een temperatuur van 30 graden.

3.Lex & Max Hondenkussen Residence Beige

Ben je fan van een landelijke woonstijl? Dan past de Lex en Max hondenkussen Residence Beige misschien wel bij jou. Een heerlijke hondenbed met de kwaliteit van een viersterrenhotel. Wat zou jouw hond toch lekker slapen!

4.Lex & Max Hondenkussen Star Beige

Dit kussen van Lex & Max hondenkussen Star Beige is voorzien van een ster rechtsboven. Het kussen is 100% gemaakt van katoen. De kwaliteit van katoen is een sterk materiaal die goed bestendig is tegen scherpe nagels. De hoes heeft een ritssluiting. Hierdoor kan de hoes verwijdert en gewassen worden. Het kan gewoon in de wasmachine.

5.Lex & Max Hondenkussen Boutique Beige

Op zoek naar een elegante kussen dan is de Boutique hondenbed misschien wat voor jou. Ook voor deze hondenkussen staat kwaliteit op 1 en is het gemaakt van 100% katoen. De hoes is verwijder- en verwisselbaar. Deze kan je wassen in de wasmachine met een temperatuur van 30 graden.