• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Kerst hondenmand kopen voor onze hondenvrienden

Kerst hondenmand kopen voor onze hondenvrienden

Kerst hondenmand kopen voor onze hondenvrienden

Een kerst hondenmand kopen? Dan ben je bij 2L Home and Garden aan het juiste adres! Want ook je hondenvriend moet natuurlijk een geweldig cadeautje uit kunnen pakken met de kerst. En het mooie van alle kerstvreugde, het gaat om het gebaar. Het maakt niet uit welk hondenkussen je voor jouw viervoeter koopt, je hond is namelijk overal blij mee. Want zeg nou eerlijk, een eigen plekje is toch fantastisch voor jouw maatje. Gelukkig hebben wij bij 2L Home and Garden een ruim en gevarieerd aanbod als het gaat om hondenkussens. Dus lees snel verder over alle kerst hondenmanden.

Het is natuurlijk geweldig als jij jouw hond blij kan maken met zijn eigen plekje in het huis. Zeker nu met kerst voor de deur. Iedereen wil verwend worden met kerst. Dus ook jouw viervoeter wil niet overgeslagen worden. Het is natuurlijk leuk als je dan voor kerst een leuke bijpassende kerst kleur neemt zoals rood of groen. Wij hebben hondenkussens van Lex en Max of 2L Home en daarmee ligt je hond zeker goed. Wil je meer weten over de net genoemde merken en de bijpassende kerst hondenkussens? Neem dan een kijkje voor ons ruime en gevarieerde aanbod aan kerst hondenmanden.

Kerst honden - 2LHome.nl

Kerst hondenkussens voor jong en oud, groot en klein

Al gaat het nou over de kleinste hond ter wereld of juist de grootste hond ter wereld. Voor alle maten zijn er hondenkussens beschikbaar bij 2L Home and Garden. Voor de kleine viervoeters hebben we kleine hondenkussens die beginnen bij de maat 60 x 45 cm. De maten lopen op tot en met 120 x 80 cm in de vorm van extra grote hondenkussens.

Bij het uitzoeken van een hondenkussen houd je onder andere rekening met de grootte van jouw hond, maar heb je er ook wel eens naar gekeken hoe jouw hond het liefste ligt? Ligt jouw hond graag opgerold, dan heb je een minder groot kussen nodig dan wanneer jouw hond het liefst zo lang mogelijk uitgestrekt ligt. Zorg er dan ook voor dat de plek waar je hond graag ligt ook echt groot genoeg is zodat je hond optimaal zal uitrusten op zijn eigen plekje.

Het is dus belangrijk dat je hond goed op het hondenkussen past want zo vat je hond geen kou doordat het hondenkussen de kou tegen houdt. Daarnaast is liggen op het hondenkussen voor je hond ook vele malen beter dan op de platte grond liggen in verband met de gewrichten.