• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Keuzehulp voor ronde tafelkleden

Keuzehulp voor ronde tafelkleden

Keuzehulp voor ronde tafelkleden

Je hebt een mooie ronde tafel maar weet niet zo goed hoe je deze tot zijn recht kan laten komen. Ronde tafelkleden fleuren je tafel op. Ze geven de perfecte basis voor een mooie gedekte tafel tijdens het diner. Naast dat het onwijs gezellig staat, hebben ze ook een beschermende functie. In deze blog lees je alles over ronde tafelkleden.

rond tafelkleed kopen

De keuze voor een rond tafellaken kan erg lastig zijn. Door de 1001 verschillende zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er is keuze is kleur, afmeting, stoffen of vorm. De ronde tafelkleden zijn speciaal bedoeld voor gebruik op ronde tafels. Verschillende mensen gebruiken ze voor verschillende doeleinden. Ze bieden bijvoorbeeld bescherming tegen krassen of geknoei. Zeker met (kleinere) kinderen kan dit echt een uitkomst zijn ( ? ). Anderen vinden het vooral leuk om de tafel zo mooi mogelijk op te maken. Hier gebruiken ze hun mooiste servies. En om de tafel compleet te maken wordt een mooie vaas geplaatst met een fleurig boeket.

Welke stof pas het best bij jouw huis?

Tafelkleden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten stoffen. De meest voorkomende stoffen zijn polyester, katoen en linnen. Andere mogelijkheden zijn van plastic (dit komt voor bij tafelzeil) of van leer (dat is pas echt stoer).

Polyester tafellakens komen het meeste voor. Deze stof is vaak voordeliger en sterk. Het kan zonder zorgen in de was worden gedaan. Katoenen kleden zijn iets prijziger. Ze zijn vaak ook duurzamer van polyester. De meest luxe variant is linnen. Hier hangt dan ook een hoger prijskaartje aan. Linnen kan wel gezien worden als een premium stof.

Welke kleur past het beste bij jouw huis?

Wanneer je het over de kleden hebt, heb je het natuurlijk ook over kleuren. Welke kleuren passen het beste bij jouw eigen keuken of eetkamer? Ook je tafel kun je in deze kleur versieren. Today tafelkleden zijn er in een grote variatie aan kleuren. Van chique wit tot knal roze. Er is voor ieder wat wils. Hierboven is er een greep uit de beschikbare kleuren. Er zijn natuurlijk ook genoeg tafelkleden met gezellige patronen en vormen. Kijk vooral naar wat past bij je eigen smaak.

Wil je zelf zo'n leuke rond tafelkleed kopen?

Bij 2Lhome.nl vind je een brede collectie ronde tafelkleden. Alle kleden zijn van goede kwaliteit en hebben een scherpe prijs. Daarbij worden alle bestellingen die voor 16:00 gedaan worden, dezelfde dag nog verstuurd. Deze wordt vrijwel altijd de volgende dag bezorgd. Als je dus zo'n leuk tafelkleed wil bestellen, klik dan op: ja, ik wil zo'n leuk rond tafelkleed kopen! ?