• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis*
  • Klantenservice tot 17:00

Keukentextiel: van pannenlap, theedoek, schort tot tafelkleed

Keukentextiel: van pannenlap, theedoek, schort tot tafelkleed

Keukentextiel: van pannenlap, theedoek, schort tot tafelkleed

In ieder huishouden is keukentextiel te vinden. Of het nu gaat om een theedoek, pannenlap of schort, we hebben allemaal keukentextiel in onze keuken en gebruiken dit bijna dagelijks.

rood keukentextielZoals de theedoek, we noemen het de theedoek maar gebruiken deze niet alleen voor het drogen, maar ook om schoon te maken, als pannenlap of  zelfs als servet of sloof.

Een leuk weetje over de theedoek: Wist je dat de benaming theedoek voortkomt uit de 18e eeuw?  Deftige dames van goede dronken dagelijks thee uit mooie fijne porseleinen kopjes. Ze vonden de handen van de dienstmeiden te grof en wasten daarom zelf de kopjes in een bakje warm water van het theebuffet. Het afdrogen deden ze met een zeer verfijnde damasten doek. Deze werd alleen voor de theekopjes gebruikt, vandaar de naam theedoek. Deze naam is nooit meer verdwenen. Ondanks de theedoeken van 2L Home & Garden niet van damast zijn maar van 100%katoen, drogen ze er niet minder op. Wil je trouwens dat de doek meer vocht opneemt dan is het advies deze niet te strijken na het wassen.

Vind jij het leuk om de kleurstelling van je theedoek door te trekken in je overige keukentextiel, dan is het mogelijk eenzelfde kleur te kiezen voor je pannenlappen en/ of keukenschort. Als je deze op een leuk plaatsje hangt, krijgt je keuken ook nog eens kleurige accenten. Bij 2L Home and Garden vind je een ruim assortiment keukentextiel in allerlei kleuren.

Vandaag is rood… de kleur van je keukentextiel

Rood keukentextiel is bij 2L Home volop te vinden. Het keukentextiel van 2L Home & Garden zorgt ervoor dat jij leuke eyecatchers in je keuken hebt hangen. Combineer de rode theedoeken met de rode pannenlappenset en trek je rode schort maar aan om vervolgens jouw favoriete gerecht te maken. Zo wordt koken nog leuker en zie jij er ook uit om te worden opgegeten!

Je maakt het helemaal compleet wanneer je te tafel mooi dekt met een rood tafelkleed of doe eens gek en leg een paar tafellopers in de kleur rood op de eettafel. Zo kun je jouw gerechten met liefde opdienen en zullen deze in liefde worden ontvangen op zo’n mooi gedekte tafel.

Ik zeg: “Eet smakelijk”!

Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij

Woonaanraders.nl
Woonjunkies.nl
Woonfabrique.nl
WonenmetAnne.nl
Woon-Tips.nl
Interieurhopper.nl
Woonaapje.nl