• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Grijze hondenkussens voor jouw beste vriend

Grijze hondenkussens voor jouw beste vriend

Grijze hondenkussens voor jouw beste vriend

Grijze hondenkussens voor jouw beste vriend

Heb je een grijs kleurige hond? Dan kan een grijs hondenkussen niet missen bij jou in huis! Na een flinke wandeling kan jouw hond heerlijk uitrusten op onze comfortabele hondenbed. En de grijze haren zullen niet opvallen op onze grijze hondenkussens!

Grijze hondenkussen past perfect bij jouw grijze hond. De kleur grijs zal niet alleen matchen bij de vacht van je hond. De kleur geeft ook een klassieke uitstraling aan jouw interieur. De hondenbedden zijn voorzien van een ritssluiting zo kun je gemakkelijk de hoes verwijderen en wassen in de wasmachine op 30 graden.

In onze webwinkel hebben wij een breed assortiment aan grijze hondenkussens. Wij hebben een aantal favorieten die wij met jou willen delen. Dit kan het zoeken naar een nieuwe hondenbed voor jou vergemakkelijken.

Voor elk woonstijl hebben wij verschillende grijze kussens. Wij zullen onze favorieten met jou delen. Zo heb je een beter beeld van de verschillende grijze kussens in ons assortiment.

Lex & Max Hondenkussen Chill-Zone Grijs

Het grijze hondenkussen Chill-Zone van Lex en Max zorgt voor een comfortabele slaapplaats voor jouw hond. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een stoere opvallende Chill-Zone Logo. Een echte chill plek voor jouw hond.

Het hondenkussen heeft een afmeting van 100cm in de lengte en 70cm in de breedte. De hondenbedden zijn groot genoeg voor elk grote hond. Het hondenkussens zijn gevuld met acrylvezel. De acrylvezel is warmte-isolerend en zal jouw hond goed warm houden tijdens de koude dagen.

Lex & Max Grijze Hondenkussen Chill-Zone

Lex & Max Hondenkussen Cross Grijs

Dit kussen is bedrukt met de vier favoriete elementen van je viervoeter. De vier elementen die op het hondenkussen zijn bedrukt, zijn: Eat, Love, Sleep en Play.

De afmetingen van het kussen zijn 100cm lang en 70cm breed. Groot genoeg voor de grootste honden. De kussens hebben een hoogwaardig kwaliteit en gemaakt van 100% katoen. De scherpe nagels van jouw hond is geen enkel probleem voor onze grijze hondenbedden.

Lex & Max Hondenkussen Cross Grijs

Lex & Max Hondenkussen Chien Grijs

Het Hondenkussen Chien van Lex en Max is bedrukt met een groot tekstuele logo CHIEN. Chien is een Frans woord voor hond. Wist u dat jouw hond dagelijks 12 tot 14 uur slaap nodig heeft? Met deze Chien hondenbed zult jouw hond slapen als een roos.

Dit kussen is gemaakt van 100% katoen. Heeft uw hond scherpe nagels? Dat is voor dit hondenkussen geen enkel probleem. Het grijze hondenbed is voorzien van een ritssluiting. De hoes is verwijder en verwisselbaar. De hoes is wasmachine bestendig en wij raden je aan om het te wassen op 30 graden.

Lex & Max Hondenkussen Chien Grijs