• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis*
  • Klantenservice tot 17:00

Een Bijzondere Lente Tuin Met Tuinkussens

Een Bijzondere Lente Tuin Met Tuinkussens

Een Bijzondere Lente Tuin Met Tuinkussens

Het voorjaar is begonnen, het moment is daar dat we graag willen genieten van de zon. Ook al laat die zichzelf niet altijd even goed zien. Maar als het straks warmer wordt is het wel prettiger als vanuit een comfortabele loungebank, stoel of ligbed in de tuin kan ontspannen. De lounge kan je op meerdere leuke manieren aankleden. Maak zelf een leuke loungeset van pallets. Deze kleed je aan met sfeervolle tuinkussens.

textura palletkussensTuinkussens zijn er in verschillende varianten. In onze winkel verkopen we voornamelijke palletkussen en loungekussens. Met deze kussens geef je je zithoek weer een frisse uitstraling. Palletkussens van 60cm diep passen doorgaans goed op loungesets. Hierdoor kan je hartstikke leuke combinaties maken. Én ze worden leuker dan de standaard grijze of blauwe kussens. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Textura palletkussens. Deze hebben de goede afmetingen en hebben sfeervolle patronen.

Kleurrijk genieten

Andere soorten tuinkussens kan je vinden bij bijvoorbeeld tuinkussen.nl. Tuinkussen zorgen voor sfeer, uitstraling en ontspanning. Maar waar let je vooral op bij het aanschaffen van nieuwe tuinkussens? Aangezien er meer dan 15 kleuren en designs verkrijgbaar zijn, wil je wet dat het een mooi geheel vormt. Kies daarom voor één kleur in afwisseling met één type design print.

Textura palletkussen SofvelGeheel op maat

Aangezien iedereen een andere smaak heeft, is hier ook over nagedacht. Bij tuinkussen kan je eenvoudig in 3 stappen je eigen kussen samenstellen. Bepaal eerst wat voor soort kussen je wilt hebben. Vervolgens kies je de gewenste stof en kleur uit. Als laatst zijn de afmetingen heel bepalend, controleer dit dus goed van te voren. Goed om te weten, op tuinkussens krijg je een garantie van 5 jaar op de stiknaden.

Tijd om te relaxen

Uiteraard wil je ook een mooi kleurtje krijgen tijdens de zomer.  Dat doe je liever niet op een plastic ligstoel met handdoek. Prettig is anders. Daarom zijn er de deckchair kussens, waarmee je heerlijk kan relaxen met een goed leesboek. Deze kussens zijn stijlvol, bestand tegen uv-stralingen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.